SLON писал(а):мля аппарат улёт просто......
райдер только что ко мне заезжал......
пуляет так что дай бог каждому.....
я просто в нирвану ушёл после покатушки
дай бог хорошую погоду....в Минск его отпарвляй, будем испытывать дракона
Вы думали... я ща вот надрался... никак не могу поверить что купил... доволный как СЛОН, короче кататься еще всю ночь буду, кста уже один раз получил спидаком по лбу... так что мотор АГЕНЧЫК!!! Такое чувство что буду целый месяц мочить и катацца...
ты Антосик давай... выдвигайся насустрач... ато Слон усе грошы на першай жа запрауцы патрациу... пайшоу мне масла купиу у падарак... 10 литрау... ну баран!!! А яшчэ стока да Вас водки едзе... мусиць рушым мы... я яшчу ад дому не адъехау, а ужо стольки усяго здарылася!!!
кали гаварыць чэсна - я зусим не разумею зачым матацыклету два колы....
паследния хвилин пяць мусиць на заднем ехали......а зараз памиж вачэй задняе кола бачу....хз....
што едзе ен так гэта добра, але аднаго паняць не магу... чамусьци тока да 70-ци разганяецца, раве як шалены, дрыгаецца, кали на задни тормаз жмеш, ен зусим не работае... для чаго гэтыя японцы тады ручку левую паставили... аааа яшчэ забый сказаци... пад правай нагою мусиць паставили педаль зядняга ходу... ну гэта мы яшчэ са Салонам не праверыли... усе яшчэ уперадзе!!!
rider писал(а):што едзе ен так гэта добра, але аднаго паняць не магу... чамусьци тока да 70-ци разганяецца, раве як шалены, дрыгаецца, кали на задни тормаз жмеш, ен зусим не работае... для чаго гэтыя японцы тады ручку левую паставили... аааа яшчэ забый сказаци... пад правай нагою мусиць паставили педаль зядняга ходу... ну гэта мы яшчэ са Салонам не праверыли... усе яшчэ уперадзе!!!